NONNY SPA BALI

Behandelingen

Massages

Traditonele Balinese massage

Volledige top tot teen massage met facetten uit deep tissue, acupressuur, reflexologie, yogamassage en aromatherapie die het lichaam in een diepe staat van ontspanning brengt.

€35,00 – 30min / €50,00 – 60min

Anti-Stress massage

Concentreert zich op de plekken waar stress zich vaak manifesteert; rug, schouders, nek en hoofd.

€35,00 – 30min / €50,00 – 60min

Balancing Pressure massage

Effectieve behandeling om in korte tijd het lichaam vrij te maken van klachten veroorzaakt door spanning. Bijzonder effectief bij rugklachten, migraine, zware vermoeidheid en emotionele onevenwichtigheid.

€35,00 – 30min / €55,00 – 60min

Hot Stone massage

Therapeutische warmte van basaltstenen ontgiften het lichaam door de bloedcirculatie en de afvoer van afvalstoffen te stimuleren.

€60,00 – 75min

Zwangerschaps massage

Tijdens de zwangerschap maakt het lichaam overuren. Op de spieren in de rug, bekken en schouders komt een steeds zwaardere belasting. De zwangerschapsmassage geeft extra aandacht aan deze spieren en zorgt ervoor dat vocht makkelijker wordt afgedreven.

Vooraf worden de specifieke wensen en behoeftes van de aanstaande moeder besproken zodat de behandeling hierop afgestemd kan worden. De massage is mogelijk na de 3e maand van de zwangerschap tot een week voor de uitgerekende datum.

€55,00 – 60min

Waarom is een massage zo gezond?

Massage verbetert het immuunsysteem

Door regelmatige massages wordt je weerstand tegen ziektes beter. Je lichaam maakt namelijk meer witte bloedlichaampjes aan en het stresshormoon cortisol wordt verlaagd. Hierdoor word je immuunsysteem versterkt. Minder snel ziek dus!
Massage zet je gedachten even stil. Je zit minder in je hoofd, en zakt in je lijf. Bezorgdheid, slapeloosheid en depressie worden minder. Massage is een heel doeltreffend middel bij spanningsklachten en stress. Hoe komt dat? Door massage wordt de productie van stresshormonen verminderd, zodat het lichaam de kans krijgt zich te ontspannen en te herstellen van grote inspanning.

Treatments

Behandelingen voor huid en haar, soms gecombineerd met een lichaamsmassage

Coco & Coffee Scrub

Balinese scrub met een intensief voedende werking die nieuwe, gladde huidlaag met gezonde glow naar boven brengt.

€50,00 – 45min

CreamBath Massage

Hoofd, nek, schouder en arm massage met een intensief voedend haar- en lichaamsmasker dat vers voor de behandeling wordt bereidt met natuurlijke vrucht-en plantextracten en kokosmelk.

€50,00 – 60min (incl. sauna en massage)

Bali Body Packing

Ter versterking van immuunsysteem.Verwijdert onzuiverheden en laat de huid tijdelijksamentrekken net als resultaat een puntgave en stevigere huid

€50,00 – 60min (incl. sauna, massage en facial)

Bali Lulur Treatment

Complete lichaamsmassage met een traditionele Balinees handgemaakt lichaamsmasker dat vers wordt bereid met essentiële oliën vruchten en kruiden.

€60,00 – 60min

Bezoek ons

Laat je heerlijk verwennen in onze Spa Bali